Sales Addict is gespecialiseerd in training en coaching van commerciële medewerkers, zowel binnen- als buitendienst, technisch en niet-technisch en hun leidinggevende(n).

We bieden zeer doorgedreven trainingen aan gebaseerd op het meest recente wetenschappelijk onderzoek omtrent de werking van de hersenen.

Al deze onderzoeken tonen onomstotelijk aan dat het klassieke “hokjesdenken” niet meer voldoet aan de specifieke professionele communicatiebehoeften van deze tijd waarin alles in een rotvaart aan het veranderen is.

Onze ervaring heeft ons ervan overtuigd dat kwalitatief hoogstaande trainingen niet hoogdravend hoeven te zijn om echt resultaat op te leveren.

Een standaard opleidingspakket is ons vreemd, elk van onze trainingstrajecten wordt op maat gemaakt. Hierbij houden we rekening met de specifieke behoeften van de organisatie, de sector waarbinnen deze actief is en de ervaring van de deelnemers. Succesvolle en gemotiveerde teams, daarvoor doen we het.

Onze trainingen zijn dan ook ontwikkeld op basis van het baanbrekende EMOSAN-referentiekader.

Voor wie?

Sales Addict heeft ervaring met zowel multinationale omgevingen als kleine- en middelgrote ondernemingen. Communicatie, leiderschap, verkoop in binnen- en buitendienst of aftersales, het zijn de domeinen waarin wij een echte meerwaarde kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op. Dan zitten we weldra samen en gaan we na of ook uw organisatie klaar is voor een vernieuwende aanpak.

Maak nu een afspraak